ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ άνω των 45,00 €

Το καλάθι μου

Καλάθι

Σχετικά με εμάς

Το Esorouxa-Anelia.gr είναι μια εταιρεία με σκοπό το ηλεκτρονικό εμπόριο στον χώρο του γυναικείου και αντρικού εσωρούχου, ιδρύθηκε με σκοπό να καλύψει τις ανάγκες όλων εκείνων που αγαπούν τα ιδιαίτερα σχέδια στον τομέα εσωρούχων, Πυτζάμας και Μαγιό. Με αντιπροσώπευση των καλύτερων ευρωπαϊκών και Ελληνικών οίκων στην Ελλάδα όπως Triumph, Sloggi, Club Neuf, Jeannette, Rafael, Daisy, Ider, Lucero κλπ προσφέρουμε την καλύτερη ποιότητα στις καλύτερες τιμές. Η προσήλωσή μας στην ποιότητα είναι αδιαπραγμάτευτη. Απευθυνόμαστε σε όλους όσοι θέλουν να ξεχωρίζουν και να αποκτήσουν τα πιο καλαίσθητα και ιδιαίτερα προϊόντα!

Κρατάμε τις τιμές μας χαμηλά γιατί δεν μεταφέρουμε το λειτουργικό κόστος των  καταστημάτων μας στις τιμές του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, αγάπη για την μόδα και την καλαισθησία και φανατικοί της φιλοσοφίας του ευ ζην που αφουγκράζεται πάντα όμως με τις συνθήκες που προστάζει η εποχή.

Καθημερινά τα μέλη μας ανακαλύπτουν τις νέες μας καμπάνιες και προτάσεις για προϊόντα από τα καλύτερα brands της αγοράς στις πιο ανταγωνιστικές τιμές Αποκλειστικές Προσφορές και Προτάσεις Μόδας.

Η νέα online δραστηριότητα αποτελείται από έξυπνους και συνειδητοποιημένους καταναλωτές που απολαμβάνουν να αγοράζουν επώνυμα και αυθεντικά προϊόντα με εκπτώσεις που φτάνουν μέχρι το 60%, ανακαλύπτουν τις νέες μας καμπάνιες και Προτάσεις Μόδας για προϊόντα από τα καλύτερα brands της αγοράς στις πιό ανταγωνιστικές τιμές σε προϊόντα Εσωρούχων, Μαγιό και Πυτζάμες.

Με εμπειρία ήδη αρκετών ετών, Το 1984 ξεκίνησε η επαγγελματική μας Δραστηριότητα βάλαμε τον ακρογωνιαίο λίθο μιας επώνυμης επιχείρησης, η οποία θεμελίωσε την επιτυχία της με σταδιακά αξιοσημείωτα επιτεύγματα σε προϊόντα και υπηρεσίες.

Έχοντας ως φιλοσοφία την υψηλή ποιότητα και την αισθητική σε ανταγωνιστικές τιμές αλλά και χάρη στο επιχειρηματικό πνεύμα και το άνοιγμα σε νέες εξελίξεις Το Esorouxa-Anelia.gr είναι όχι μόνο μια μοντέρνα επιχείρηση αλλά επίσης μια φιλική και ιδιαίτερα δημοφιλής επιχείρηση η οποία, περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη εταιρεία στο χώρο των εσωρούχων, είναι πάντα κυρίαρχη στις νέες τάσεις γνωρίζοντας πώς να επιλέγει Μοντέρνα και εκλεπτυσμένα προϊόντα για γυναίκες και άνδρες που αναζητούν κάτι το ιδιαίτερο στις πιο ανταγωνιστικές τιμές σε προϊόντα γυναικείου και αντρικού εσωρούχου, πυτζάμας και μαγιό.

Εκτός από την υψηλή ποιότητα και την αισθητική των προϊόντων, αυτό που κάνει ξεχωριστό Το Esorouxa-Anelia.gr είναι η πολύ προσωπική, επαγγελματική και άριστη εξυπηρέτηση (Φιλικότητα, Ικανότητα και Αφοσίωση Του Προσωπικού). Αυτό επιβεβαιώνεται και από τους Καταναλωτές μας αλλά και τον Προσανατολισμό στην Εξυπηρέτηση. Βρισκόμαστε ανάμεσα στις κορυφαίες επιχειρήσεις με βάση την εμφάνιση, το περιβάλλον, την ποιότητα των προϊόντων, την εξειδίκευση του προσωπικού και την άριστη εξυπηρέτηση. Αυτό όμως που μας καθιέρωσε ως ένα από τα καλύτερα καταστήματα του χώρου στην Ελλάδα είναι η γνώση του αντικειμένου σε συνδυασμό με την εμπειρία που διαθέτουμε, πάντα με άξονα το σεβασμό και την εκτίμηση στο πρόσωπο του πελάτη που μας εμπιστεύεται.

Το Esorouxa-Anelia.gr διαθέτει πλούσια Μοντέρνα Γυναικεία και Ανδρική Συλλογή από εσώρουχα, πυτζάμες η οποία ανανεώνεται 3 φορές το χρόνο ενώ διαθέτει και μια Κλασσική Συλλογή με γυναικεία και ανδρικά εσώρουχα, πυτζάμες η οποία διατίθεται σε όλη τη διάρκεια του έτους. Τη θερινή περίοδο επιπλέον μπορεί να επιλέξει κανείς ανάμεσα σε μαγιό, μπικίνι, ολόσωμα καθώς και ρούχα θαλάσσης.