ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΝΕΑ TRIACTION ΚΑΙ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΑ ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ!

Τα αθλητικά σουτιέν της κατηγορίας Cardio, απευθύνονται σε γυναίκες με motto “Θέλω να νιώθω την ένταση”. Είναι ιδανικά για έντονη άθληση και μεγάλες επιδόσεις. Τα σουτιέν της κατηγορίας Studio, είναι για εκείνες που πρεσβεύουν το “Θέλω να έχω ενέργεια” και αναζητούν στήριξη για ήπια άσκηση, άνεση και μοντέρνο look όλη τη μέρα, από το γραφείο μέχρι το γυμναστήριο.

Και ποιος είναι ο πιο δυνατός σύμμαχος ;Δεν είναι άλλος από τα  Triaction! Τη νέα γενιά των αθλητικών σουτιέν της Triumph  

σουτιέν Triaction είναι τα μόνα που διαθέτουν πιστοποίηση «ελέγχου σταθερότητας» από το πανεπιστήμιο του Portsmouth, που αφορά στη δυνατότητα τους να στηρίζουν κατάλληλα κάθε κίνηση του στήθους, κατά τη διάρκεια της άθλησης. Σε όλες τις συσκευασίες Triaction αναγράφεται το ποσοστό «ελέγχου σταθερότητας», το οποίο έχει αποτελεσματικότητα από 72% και πάνω.

 

Οι ambassadors του brand θα αποτελέσουν την έμπνευση για όλες τις γυναίκες, ώστε να δοκιμάσουν τα όρια τους, να αποδεχτούν νέες αθλητικές προκλήσεις και βρουν εκείνο το ιδανικό σουτιέν που θα τους δώσει την έμπνευση και το κίνητρο της άθλησης... Find The One tha Moves You: Επιλέξτε Triaction!