ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ άνω των 45,00 €

Το καλάθι μου

Καλάθι

Τρόποι Πληρωμής

1. Μέθοδος Αντικαταβολής 

Αντικαταβολή Μετρητοίς (Χωρίς Επιπλέον Χρέωση άνω των 45,00 €. )

Η μέθοδος της αντικαταβολής ισχύει για όλη την Ελλάδα. Καταβάλετε την αξία της παραγγελίας κατά την παραλαβή στον αντιπρόσωπο της εταιρίας ταχυμεταφορών που θα σας παραδώσει την παραγγελία σας στο χώρο σας. (η επιλογή της αντικαταβολής δεν ισχύει για παράδοση σε διευθύνσεις εκτός Ελλάδος ή διευθύνσεις όπου οι μεταφορικές εταιρίες που συνεργαζόμαστε δεν προσφέρουν αυτή την υπηρεσία). Στην περίπτωση που δεν ισχύει η μέθοδος της αντικαταβολής μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ πιστωτικής κάρτας ή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό (έμβασμα). Το ποσό της αντικαταβολής με το οποίο επιβαρύνεστε είναι 1,50 € για αγορές έως 45,00 € και χωρίς επιπλέον χρέωση άνω των 45,00 €.

Τα μεταφορικά για αγορές έως και των 45,00 € διαμορφώνεται στα  3,00 € , χωρίς επιπλέον χρέωση άνω των 45,00 €.


Πότε δεν είναι δυνατή η πληρωμή με αντικαταβολή;

Για αγορές αξίας άνω των 1.500 € προς ιδιώτες (Απόδειξη Λιανικής) και για αγορές αξίας άνω των 3.000 € προς επαγγελματίες/επιχειρήσεις (Τιμολόγιο Πώλησης). 

Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, από 03.01.2012 παραστατικά αξίας άνω των 1.500 € προς ιδιώτες (Απόδειξη Λιανικής) και παραστατικά αξίας άνω των 3.000 € προς επαγγελματίες/επιχειρήσεις (Τιμολόγιο Πώλησης) θα πρέπει να εξοφλούνται ΜΟΝΟ με τους παρακάτω τρόπους:

• Κατάθεση/έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό

• Χρέωση σε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα

 

2. Πληρωμή Πιστωτική, Χρεωστική / Prepaid Προπληρωμένη Κάρτα

Στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα Anelia.gr δεχόμαστε τις πιστωτικές κάρτες Visa, MasterCard, Diners, EuroLine και American Express καθώς και τις Prepaid κάρτες, που έχουν εκδοθεί από οποιαδήποτε τράπεζα. Δυστυχώς, δεν μπορείς να αποπληρώσεις την παραγγελία σου σε δόσεις. Ανώτατα συστήματα Online Ασφάλειας Secure Site (SSL-128/256 bit) και ψηφιακή πιστοποίηση από τη Verisign Inc. Εγγυώνται ένα ασφαλές και προστατευμένο περιβάλλον συναλλαγών. Η Verisign Inc. Είναι ο πλέον αξιόπιστος φορέας για την εξασφάλιση της προστασίας των ηλεκτρονικών συναλλαγών παγκοσμίως. 

Προκειμένου να ολοκληρώσετε την αγορά σας Αποχωρείτε από τον δικτυακό τόπο του Anelia.gr και οδηγείστε στον ασφαλή (https://) “s” (secure) δικτυακό τόπο του Winbank PayCenter μέσα στο σύστημα της Τράπεζας Πειραιώς.

(Η διακίνηση των δεδομένων μέσω του Paycenter της Τράπεζας Πειραιώς διασφαλίζεται μέσω του πλέον εξελιγμένου πρωτοκόλλου επικοινωνίας SSL (Secure Sockets Layer) και ισχυρής κρυπτογράφησης SSL-128/256 bit, τα οποία θεωρούνται απαραβίαστα για τις εφαρμογές μέσω Διαδικτύου. Σε μια διεύθυνση URL (https://), το σημείο “s” (Secure) υποδηλώνει τη χρήση κρυπτογράφησης στη σελίδα και πιστοποιεί ότι βρίσκεστε σε ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Εκεί πληκτρολογείτε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Κατά την εισαγωγή των στοιχείων της κάρτας σας η τράπεζα δεσμεύει και δεν Χρεώνει αρχικά το ποσό της παραγγελίας σας. Η χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας γίνεται κατά την τιμολόγηση ώστε να μη δημιουργούνται προβλήματα στην όλη διαδικασία. Αυτή η μέθοδος προστασίας εφαρμόζεται και στις περισσότερες από τις 500 μεγαλύτερες επιχειρήσεις του κόσμου.)

Τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας σε καμία περίπτωση δεν γίνονται γνωστά στο Anelia.gr.

3. Τραπεζική Κατάθεση / Web Banking

Ανάλογα με την αξία της παραγγελίας σας, προχωράτε σε κατάθεση του συνολικού χρηματικού ποσού της παραγγελίας στον λογαριασμό της επιχείρησης μας, και κατόπιν σας αποστέλλουμε τα προϊόντα. Στείλε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με email στο orders@Anelia.gr. Μόλις λάβουμε το αντίγραφο, θα αποστείλουμε την παραγγελία σου. Μην αμελήσεις να γράψεις τον Αριθμό Παραγγελίας και το Όνομα του Καταθέτη στην αιτιολογία της κατάθεσης. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα να πραγματοποιήσετε μεταφορά των χρημάτων, χρησιμοποιώντας το Web Banking, Επέλεξε την τράπεζα που επιθυμείς κάνοντας Click στο σχετικό link κάθε τράπεζας και θα οδηγηθείς στην αντίστοιχη σελίδα χρησιμοποιώντας το Web Banking της τράπεζάς σου.

 

Προσοχή! Το όνομα του καταθέτη και ο αριθμός παραγγελίας θα πρέπει να αναγράφονται στο αποδεικτικό κατάθεσης ως αιτιολογία.

Τράπεζα                Λογαριασμός                                         IBAN

ΠΕΙΡΑΙΩΣ           5035-069962-480     GR56 0172 0350 0050 3506 9962 480

AlphaBank        137002320006185       GR7101401370137002320006185

Κατά την επιλογή πληρωμή (με κατάθεση) εφόσον η κατάθεση γίνει με επιλογή Web Banking, o καταθέτης θα πρέπει να επιλέξει τη μεταφορά τον χρημάτων να γίνει μεταφορά εντός της ιδίας Τράπεζας, στην περίπτωση που ο καταθέτης επιλέξει την μεταφορά χρημάτων από λογαριασμό άλλων τραπεζών  τα όποια έξοδα τραπέζης επιβαρύνουν αποκλειστικά τον καταθέτη. 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όταν κάνετε μια παραγγελία και επιλέγετε πληρωμή μέσω κατάθεσης εμείς δεσμεύουμε τα προϊόντα για εσάς μέχρι να ολοκληρωθεί η πληρωμή. Σε περίπτωση μη αποπληρωμής της παραγγελίας εντός 3 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που καταχώρησες την παραγγελία σου η παραγγελία αυτόματα θα ακυρώνεται, και θα ενημερώσουμε με email η Sms.

 

Εάν επιθυμείτε διαφορετικό τρόπο πληρωμής, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο 
sales@Anelia.gr ή στο 210-2812048